Menu

Château St. Gerlach wint Haute Grandeur Global Excellence Awards

CHÂTEAU ST. GERLACH WINT HAUTE GRANDEUR GLOBAL EXCELLENCE AWARDS

Tijdens een gala in The St. Regis Kuala Lumpur, in Maleisië, werden aan Château St. Gerlach de awards “Best Boutique Hotel on a Global Level” en “Best Gourmet Cuisine in the Netherlands” uitgereikt.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Awards “Best Boutique Hotel on a Global Level” en “Best Gourmet Cuisine in the Netherlands” voor Château St. Gerlach

Afgelopen zaterdag 19 oktober werd tijdens het rode loper-event in The St. Regis Kuala Lumpur bekend gemaakt dat Château St. Gerlach de awards “Best Boutique Hotel on a Global Level” en “Best Gourmet Cuisine in the Netherlands” heeft gewonnen. Vanwege de grote afstand was er helaas niet de mogelijkheid om zelf bij de uitreiking aanwezig te zijn.

Harmen Silver, directeur/gastheer Château St. Gerlach zegt: “Het team van Château St. Gerlach en ik zijn heel trots op het winnen van deze awards. Deze awards zijn een mooie erkenning voor de toewijding van het team op het gebied van gastgerichtheid, innovatie en continue kwaliteitsverbetering.”

Jaarlijks hopen wereldwijde hospitality-ondernemingen in het luxe segment een van deze Haute Grandeur awards in de wacht te slepen. Onder de finalisten waren onder andere Marriott, Hilton, Sofitel en The Ritz Carlton.

Over Haute Grandeur Global Hotel Awards

De Haute Grandeur Global Hotel Awards is in 2014 opgericht als een onafhankelijk en objectief initiatief om de hoogste prestaties in de wereldwijde hotellerie te huldigen. Haute Grandeur heeft een award-systeem ontwikkeld waarbij de feedback van gasten leidend is bij het winnen van een award. Door deze aanpak worden deze awards wereldwijd zeer gerespecteerd. www.hautegrandeur.com

Over Château St. Gerlach

In het hart van natuurgebied Ingendael en op een steenworp afstand van Maastricht, ligt het eeuwenoude Château St. Gerlach. Het hotel telt 113 hotelkamers en –appartementen. Op het landgoed bevinden zich 3 eetgelegenheden: Restaurant Château St. Gerlach met een Frans georiënteerde keuken, Bistrot de Liège met Franse gerechten met eigentijdse twist en het koffie- en lunchconcept Burgemeester Quicx, Coffee & More. Verder beschikt het landgoed over een eigen Spa & Wellness en 16 vergader- en banketzalen (tot 1.000 personen). Château St. Gerlach maakt sinds 1997 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Relais & Châteaux.

Voor meer informatie: www.stgerlach.nl

  • Print pagina