Menu

Kruisherenhotel Maastricht wint Prix Villégiature Award

Kruisherenhotel Maastricht wint de award “Grand Prix Best Charming Hotel in Europe”

Maandag 14 oktober 2019 werd tijdens een feestelijke ceremonie in Château de Ferrières, nabij Parijs, bekend gemaakt dat Kruisherenhotel Maastricht de award “Grand Prix Best Charming Hotel in Europe” heeft gewonnen.

Contactgegevens

Kruisherengang 19/23
6211 NW Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 329 2020
E-mail: info@kruisherenhotel.nl

Volg ons

Award “Grand Prix Best Charming Hotel in Europe” voor Kruisherenhotel Maastricht

Eigenaar Camille Oostwegel sr. en opvolger Camille Oostwegel jr. namen samen, onder toeziend oog van de Nederlandse ambassadeur in Frankrijk Pieter de Gooijer, de Prix Villégiature award voor “Grand Prix Best Charming Hotel in Europe” in ontvangst. Het Kruisherenhotel is daarmee het enige Nederlandse hotel dat tot nu toe deze prijs gewonnen heeft.

Camille Oostwegel jr. zegt: “Het is mooi om deze gerenommeerde internationale award te winnen voor ons familiebedrijf. Deze award is een erkenning voor onze teams die dag in en dag uit de hoge verwachtingen van onze gasten waarmaken.”

Met 5 andere finalisten werd Kruisherenhotel Maastricht genomineerd voor deze award. Een deskundige jury van internationale journalisten hebben de locaties van de genomineerden persoonlijk bezocht en Kruisherenhotel Maastricht als winnaar geselecteerd. In totaal werden Oostwegel Collection, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht 7 keer genomineerd in 6 categorieën.

Over Prix Villégiature Awards

Sinds 2003 worden de Villégiature Awards uitgereikt aan de beste hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De jury bestaat uit 22 toonaangevende journalisten met 15 verschillende nationaliteiten die de hotels persoonlijk bezoeken en beoordelen. Tijdens deze 17e editie werden de winnaars bekend gemaakt in Château de Ferrières, nabij Parijs.
www.prix-villegiature.com/

  • Print pagina