{{ activeMainItem }}

Sluiten

Michiel Borstlap Brand Ambassador van Oostwegel Collection

Michiel Borstlap Brand Ambassador van Oostwegel Collection

Gevierd concertpianist en componist Michiel Borstlap is de nieuwe ‘muziekambassadeur’ van Oostwegel Collection. Hij is de eerste die deze rol vervult in de historie van het familiebedrijf. In deze nieuwe rol zal hij diverse bijdragen leveren aan de merkbeleving van Oostwegel Collection.

Gallery Play Media, Michiel Borstlap’s onderneming, zorgt voor zorgvuldig samengestelde muziekafspeellijsten in alle vier de huizen van Oostwegel Collection. Deze samenwerking voegt voor de gasten een extra zintuiglijke ervaring toe aan een verblijf in de hotels en restaurants.

Het partnership wordt gelanceerd en gevierd door middel van een reeks diner- en lunchevenementen die muzikaal begeleid worden door Michiel. Deze unieke ervaring is alleen op reservering toegankelijk van zondag 11 tot en met zaterdag 24 juli op het terras van restaurant Les Salons op landgoed Château St. Gerlach. Château St. Gerlach zal door Michiel als uitvalsbasis gebruikt worden om inspiratie op te doen voor zijn nieuwe nummers, die hij zal componeren tijdens zijn verblijf.

Camille Oostwegel zegt: “Het is een eer dat Michiel Borstlap onze eerste Brand Ambassador wil zijn. Wij kijken enorm uit naar het verder uitbouwen van onze samenwerking en de reeks muzikale diners en lunches op Château St. Gerlach”.

Deze bijzondere reeks diners en lunches wordt op zaterdag 24 juli afgesloten met een speciaal evenement tussen 16.00 en 17.30 uur. Tijdens dit evenement zal Michiel Borstlap zijn nieuwste nummer voor het eerst ten gehore brengen en zal hij zijn nieuwe boek ‘The Piano Collection’ signeren.
In de toekomst zal de samenwerking verder worden geïntensiveerd met onder andere masterclassdiners en zal Michiel Borstlap op frequente basis bij evenementen in de huizen te gast zijn.

Michiel Borstlap over zijn ambassadeurschap: ”Als Artistiek Directeur van Gallery Play Media ben ik verantwoordelijk voor de muzikale beleving in elk huis van Oostwegel Collection. Sinds vele jaren is het voor mij een voorrecht om tijd door te brengen op Château St. Gerlach, zowel voor professionele als recreatieve doeleinden. Dit instituut voor gastvrijheid is een van de beste in zijn klasse en is voortdurend op zoek naar betere dienstverlening. De samenwerking met mijn bedrijf Gallery Play Media past als een handschoen, omdat beide partners de wil hebben om hun eigen vak te verkennen en daarin uit te blinken”.