{{ activeMainItem }}

Sluiten

Outdoor Adventures

Buiten inspiratie opdoen

Naast een onderscheidende selectie van hoogwaardige vergaderzalen, biedt het uitgestrekte terrein van Château St. Gerlach een veelheid aan mogelijkheden om in contact te komen met de natuur. Onze gratis outdooravonturen bieden een alternatieve omgeving voor teambuildingactiviteiten en gezellig samenzijn. Of het nu gaat om deelname aan een hardloopwedstrijd met gids, een rondleiding over het landgoed of het verkennen van de tuinen en bijenkorven, ons team zorgt voor het perfecte al fresco moment.

Bezoek ons landgoed

Stap buiten de vergaderzaal en ervaar alles wat onze prachtige omgeving te bieden heeft. Onder leiding van chef-kok Otto is de landgoedtour een prachtige manier om de vakkundig onderhouden tuinen van Château St. Gerlach te verkennen, waar biologisch fruit en groenten worden verbouwd voor gebruik in onze restaurants. Een hoogtepunt van de tocht is een bezoek aan de beroemde bijenkorven van het kasteel, waar een boeiende demonstratie het belang van honingbijen en hun bijdrage aan het milieu beschrijft.

Ren de natuur in

Neem je team mee op een gezondheidsbevorderend buitenavontuur, begeleid door een ervaren hardloper. Geniet van de wilde schoonheid van natuurgebied Ingendael terwijl de gids interessante uitkijkpunten en spannende plekken voor het spotten van dieren aanwijst. De combinatie van frisse lucht, een prachtige omgeving en gemeenschapszin zorgt ervoor dat mensen zich verfrist voelen en klaar zijn voor nieuwe uitdagingen.

Verrijk uw bijeenkomst

Het streven van Oostwegel Collection om elk moment te verrijken met zinvolle luxe wordt weerspiegeld in onze collectie zintuiglijke ervaringen. Van privé schilderlessen tot diners in de tuin, we kunnen je laten kennismaken met een groot aantal verkwikkende extra’s.