{{ activeMainItem }}

Sluiten

Weekendje weg Zuid-Limburg

Weekendje weg Zuid-Limburg

Een heerlijk weekendje weg in Zuid-Limburg. Overnacht in een vijfsterrendesignhotel in Maastricht, ontwaak op een landgoed in Valkenburg of beleef de ongedwongen sfeer van Winselerhof in Landgraaf.

Kasteelovernachting

Overnacht in het kasteel op het landgoed van Château St. Gerlach in Valkenburg. Wakker worden in een luxe kasteelkamer in de natuurrijke omgeving van het Ingendael. Uitgebreid ontbijten, ontspannen in Spa & Wellness St. Gerlach, maak een wandeling in het natuurgebied of bezoek de mooie binnenstad van Maastricht. Voor lunch en diner wacht het vakmanschap van de in de salons gelegen restaurants.

Ontdek Château St. Gerlach

Sfeerimpressie

Romantisch weekendje weg

Even helemaal niets of niemand, alleen elkaar. De ongedwongen sfeer van Winselerhof in Landgraaf is uniek voor een romantisch weekendje weg. Geniet van de natuur, de Italiaans georiënteerde keukens en elkaar.

Ontdek Winselerhof

Luxe weekend weg

Een luxe weekend in een vijfsterrendesignhotel. Dat kan bij het Kruisherenhotel in Maastricht. Ook de overige huizen van Oostwegel Collection bieden alle luxe voor een heerlijk weekendje weg in Zuid-Limburg.

Ontdek Kruisherenhotel Maastricht

Culinair weekend

Dineren in het sterrenrestaurant van Château Neercanne, verfijnde Italiaanse gerechten bij restaurant Pirandello, lunchen op het geborgen terras van Winselerhof of prachtige Pandhof van het Kruisherenhotel Maastricht, een kop koffie bij het huiselijke l’Auberge of Burgemeester Quicx, Coffee & More. De culinaire mogelijkheden van Oostwegel Collection zijn talrijk. Beleef ze tijdens een culinair weekend in Zuid-Limburg.

Geselecteerde restaurants voor u