{{ activeMainItem }}

Sluiten

Kok Banqueting

Kok Banqueting

Van keuken tot banket

In het paviljoen op het landgoed van Château St. Gerlach bevindt zich de centrale Banqueting keuken van Oostwegel Collection. Samen met het centrale Banqueting team creëer je heerlijke gerechten voor gezelschappen tot 800 personen waar vakmanschap centraal staat. Hierbij maak je gebruik van mooie streekproducten, deels uit onze eigen moestuin.

Details

Locatie Château St. Gerlach
Afdeling Keuken
Contract type Fulltime
Salaris Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.204,48 en maximaal € 2.433,92 bij een fulltime dienstverband

Wie zijn wij?

Oostwegel Collection is een bijzondere verzameling hotels en restaurants op de mooiste plekken in Zuid-Limburg. De rijke historie van onze huizen vormt het ideale decor om te ontspannen en te genieten. Bij Château Neercanne, Winselerhof, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel creëren we bijzondere momenten die het herinneren waard zijn. Voor onze gasten én voor onze medewerkers, met wie we de zorg voor onze huizen en omgeving delen. 

Wat ga je doen?

Als Kok Banqueting werk je met liefde voor het vak en bereid jij samen met je collega’s heerlijke gerechten voor onze gasten die een evenement op één van onze locaties bijwonen. De belangrijkste taken die je zal uitvoeren zijn: 

  • Meewerken in de uitvoering van lunches en diners 
  • Voorbereiden van producten en deelproducten

Wat mag je van ons verwachten?

We gaan altijd voor een onvergetelijke ervaring. Je krijgt alle ruimte om daaraan bij te dragen en ook je eigen kookkunsten verder te ontwikkelen.  
Verder kies je voor;   

  • Werken in een internationale omgeving  
  • Korting op een collectieve (zorg)verzekering  
  • Een hecht team dat voelt als familie  
  • Korting in onze huizen en bij bedrijven in de regio  
  • Een leasefiets naar keuze
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.204,48 en maximaal € 2.433,92 bij een fulltime dienstverband 

Wat verwachten wij van jou?

Als organisatie opererend in de topgastronomie, streven wij naar perfectie. Het bewaken én behouden van de kwaliteit ervaar je dan ook als vanzelfsprekend. Je enthousiasme in het vak is terug te vinden in je gedrevenheid bij de bereiding van de gerechten.  

  • Je bent een teamplayer  
  • Ambitie om veel te leren qua bereidingen en organisatie 
Kok Banqueting

Details

Locatie Château St. Gerlach
Afdeling Keuken
Contract type Fulltime
Salaris Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.204,48 en maximaal € 2.433,92 bij een fulltime dienstverband

Sluiten