{{ activeMainItem }}

Sluiten

(Junior) Sous-chef Banqueting

(Junior) Sous-chef Banqueting

Kunstenaar in de keuken

Hoogstaand en inspirerend: Château St. Gerlach is een kasteelhotel dat het leven verrijkt. Als Sous-Chef Banqueting draag jij bij aan een ultieme beleving voor onze gasten. In deze inspirerende omgeving ben jij samen met de Executive Chef verantwoordelijk voor de Banquetingkeuken.

Details

Locatie Château St. Gerlach
Afdeling Keuken
Contract type Fulltime
Salaris Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.952,88 en maximaal € 3.671,53 bij een fulltime dienstverband (ALL-IN)

Wie zijn wij?

Oostwegel Collection is een bijzondere verzameling hotels en restaurants op de mooiste plekken in Zuid-Limburg. De rijke historie van onze huizen vormt het ideale decor om te ontspannen en te genieten. Bij Château Neercanne, Winselerhof, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel creëren we bijzondere momenten die het herinneren waard zijn. Voor onze gasten én voor onze medewerkers, met wie we de zorg voor onze huizen en omgeving delen.

Wat ga je doen?

· Je inspireert en begeleidt collega’s, zodat iedereen in het team kan excelleren

· Je staat in voor de kwaliteit van de gerechten en de teamprestatie

· Je draagt bij aan de vernieuwing van het menu en de ontwikkeling van recepten

· Je zorgt dat de (veiligheids)voorschriften worden nageleefd

· Je beheert de voorraad, plaatst bestellingen en assisteert bij aanvullende taken

· Zelfstandig klaarmaken van gerechten voor grote en kleine partijen

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende functie in de top van de Nederlandse gastvrijheid. Je wordt onderdeel van een hecht team dat voelt als familie. Bovendien kies je bij Oostwegel Collection voor:

· Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.952,88 en maximaal € 3.671,53 bij een fulltime dienstverband (ALL-IN)

· Korting op een collectieve zorgverzekering

· Belastingvoordeel bij aanschaf van een sportabonnement en bij aankopen bij onder meer bol.com en Hello Fresh

· Spetterende (personeels)feesten

· Leasefiets naar keuze

· Korting in onze huizen en bij bedrijven in de regio

· Werken op de prachtige locaties Château st. Gerlach én Château Neercanne

Wat verwachten wij van jou?

Je werkt met liefde voor het vak en onze gasten. Met jouw uitstekende smaakgevoel en productkennis presteer je goed in de ambitieuze omgeving van onze huizen, waar je al je creativiteit inzet om gasten een onvergetelijke beleving te bieden.

· Je hebt een afgeronde koksopleiding niveau 4 of een gelijkwaardig niveau

· Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie op eenzelfde niveau

· Je bent proactief

· Je hebt een commerciële instelling

· Het SVH Diploma Leermeester is een pré

(Junior) Sous-chef Banqueting

Details

Locatie Château St. Gerlach
Afdeling Keuken
Contract type Fulltime
Salaris Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.952,88 en maximaal € 3.671,53 bij een fulltime dienstverband (ALL-IN)

Sluiten