WinselerHof voorjaar
Junior kamer
Serre Pirandello
Luigi's Bar
Rome zaal
Luchtfoto WinselerHof
Bekijk hier onze film
Stefan Hazen - Directeur/Gastheer
Stefan Hazen - Directeur/Gastheer
Welkomstwoord van de Gastheer
Lees meer  >
Stefan Hazen - Directeur/Gastheer
Welkomstwoord van de Gastheer
Lees meer  >

Winselerhof

Zuid-Limburgse rust en Italiaanse warmte

Limburgse gastvrijheid en historische ambiance kenmerken landgoed Winselerhof. De 16e eeuwse herenboerderij met 49 hotelkamers, Italiaans restaurant Pirandello en Luigi’s Lunchrestaurant & Bar ademt de geborgenheid die past bij een familiebedrijf. Een unieke locatie voor uw vergadering of ontspannen verblijf in Limburg. Winselerhof is lid van Small Luxury Hotels.

Overnachten op een 16e eeuws landgoed

De 49 kamers van Winselerhof zijn gelegen rondom de karakteristieke binnenhof. Gewelvenplafonds en houten balken geven de hotelkamers een geheel eigen karakter.

Italiaans design en culinair vakmanschap

Het Italiaans georiënteerde à la carte restaurant Pirandello is dagelijks geopend voor een gastronomisch diner.

Gezellig lunchen en borrelen onder de gewelven

In de sfeervolle gewelven van Luigi's Lunchrestaurant & Bar kunt u genieten van een informele lunch, de Italiaanse wijnen uit onze wijnkelder, een koel biertje of huisgemaakte Italiaanse 'aperitief' hapjes.

Mediterrane accenten en Zuid-Limburgse gastvrijheid

In de verschillende multifunctionele zalen en salons van Winselerhof verzorgen wij graag uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

Landgoed in ontwikkeling

Deze 16e -eeuwse carréboerderij is vanaf 1985 door Camille Oostwegel volledig gerestaureerd en ingericht als hotel en restaurant; de omringende akkerlanden zijn aangekocht om de voormalige hoogstamfruitbomen, bloemen- en kruidentuinen en de wijngaard in ere te herstellen.