{{ activeMainItem }}

Sluiten

St. Martinus Wine Tasting Flights Winselerhof

Uncork and unwind

Een ontspannen dagje doorbrengen bij Winselerhof samen met uw vrienden of familie. De samenwerking tussen Oostwegel Collection en Wijngaard St. Martinus hebben zeven verschillende exclusieve huiswijnen tot stand gebracht, die u kunt proeven in combinatie met smakelijke bites tussen de wijnranken van het landgoed, of op het terras van de karakteristieke binnenhof.

Flight wijn 265

Wijnen proeven die alleen bij Oostwegel Collection te ervaren zijn? Probeer de bijzondere proeverij met onze WIJn 265 wit, rood en rosé samen met enkele bites. Gemaakt van een samenstelling van druivensoorten, waar de naam 265 verwijst naar de totale van de hoogte van zowel de WIJland wijngaard en die van Wijnmakerij St. Martinus in Vijlen. Deze drie delicate wijnen zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Prijs: € 42,-

Winemaker selection

Ontdek onze exclusieve wijnen die op kleinschalige wijze zijn geproduceerd tijdens een Wine Flight die het beste van onze samenwerking met Wijnmakerij St. Martinus in het zonnetje zet. De proeverij is inclusief vier wijnen geselecteerd door onze wijnmaker en enkele bites.

Wij schenken:

  • Mosaïc 3 mousserend
  • WIJn 265 wit
  • Judith Hommage
  • Camille Hommage

Prijs: € 52,-

De wijnproeverijen zijn elke dag beschikbaar en hoeven niet op voorhand gereserveerd te worden.

Deel uw proeverij-ervaring op social media met #ocmemories.

Oostwegel collection