Menu

Italian Autumn Tasting

Explore the best of Italian vineyards

Kom op 19 en 20 november naar onze herenboerderij om samen te genieten van het beste van Italië. In samenwerking met Vinissimo halen wij een stukje Italië naar ons toe om van wijnen uit verschillende streken te genieten. Onder het genot van livemuziek wanen we ons helemaal in mediterrane sferen. Kleine wijnboeren en unieke wijnmakers gaan samen met u op een ontdekkingstocht naar het beste uit de wijngaarden en laten u kennismaken met hun passie en vakmanschap. Maak de middag compleet door de signature-gerechten bereid door onze chef de cuisine eraan toe te voegen.

Contactgegevens

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Nederland

Tel.: +31 (0)45 546 4343
E-mail: info@winselerhof.nl

Volg ons

Informatie over de wijnproeverij

Deze proeverij is beschikbaar op zaterdag 19 november om 14.00 uur en op zondag 20 november om 13.00 uur.

De prijs van de voorjaarsproeverij bedraagt € 27,50 per persoon, inclusief brood en water om uw smaakpapillen te neutraliseren.

An evening where our passion for Italy takes lead  

Cena Italiana di Vinissimo

Geniet op zaterdag 19 en zondag 20 november van een huisgemaakt, Italiaans 4-gangendiner, water en sfeervolle Italiaanse livemuziek bij Restaurant Pirandello. Een avond in samenwerking met Vinissimo die in het teken staat van Italië. Geef uw zintuigen de kost met alles wat dit temperamentvolle land te bieden heeft en laat u verrassen door bijzondere wijnen met een verhaal en gerechten met verse ingrediënten van het seizoen. Een avond om samen te genieten van het beste uit de Italiaanse wijngaarden en de culinaire creaties van onze chef de cuisine.

Dit diner is beschikbaar op zaterdag 19 en zondag 20 november om 18.00 uur.

Inclusief:

  • Ontvangst met een glaasje prosecco en een amuse
  • 4-gangendiner bereid door chef de cuisine Raoul Goovaerts
  • Mokkaservies
  • Italiaanse live-muziek

De prijs van het 4-gangendiner bedraagt € 72,50 per persoon.

Reserveer uw diner

Sfeerimpressie

  • Print pagina