
Restaurant Château Neercanne
Topgastronomie in Maastricht
Restaurant Château Neercanne* heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het keukenteam onder leiding van chef de cuisine Robert Levels gebruikt voor hun gerechten de Franse keuken als basis. Voor een vegetarisch of veganistisch menu maakt de chef rijkelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en het naastgelegen Cannerbos. Maître d’hotel Robert Bisschoff en zijn team hebben een persoonlijke en authentieke servicestijl. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras lunchen en dineren met een adembenemend uitzicht over de UNESCO-baroktuinen en het Jekerdal.
Lunch Special at Restaurant Château Neercanne
Chef Robert Levels en zijn team nemen u mee op een gastronomische reis door het seizoen. Deze reis start met 3 verfijnde amuses. Nadien geniet u van 2 gerechten, zorgvuldig geselecteerd door de chef. De prijs voor de Lunch Special bedraagt € 70,- inclusief 3 amuses, 2 gerechten, 1 glas ‘Hommage’ wijn, water en koffie of thee.
- Vooraf reserveren op basis van beschikbaarheid (woensdag t/m vrijdag).
- Indien vooraf gemeld, houden wij graag rekening met dieetwensen.



L’Auberge de Neercanne
In de voormalige stallen van het château is l’Auberge de Neercanne gevestigd. Hier verwelkomen chef de cuisine Raymond Remmen en gastheer Leo Smeijers u voor een gezellige lunch. De gerechten zijn bereid met producten uit de eigen groentetuin en de regio.
Ontdek L’Auberge de Neercanne



Mergelgrotten
De mergelgrotten van Château Neercanne huisvesten de meest bijzondere wijnkelders van Maastricht. De historische wijnkelders zijn gelegen in de oude gangen van de unieke mergelgrotten van het kasteel.
Ontdek de Mergelgrotten



Château Neercanne x Kruisherenhotel Maastricht
Dineren bij Restaurant Château Neercanne en overnachten in Maastricht kan in combinatie met het Kruisherenhotel Maastricht. Een bijzonder vijfsterrendesignhotel van Oostwegel Collection in het voormalige Kruisherenklooster op vijf minuten lopen van het Vrijthof.
Ontdek Kruisherenhotel Maastricht