Menu

Auberge To Go

From our Garden to your Table

Chef de cuisine Raymond Remmen en zijn team brengen de beste seizoensgebonden gerechten naar uw eettafel met ons take-away-menu. Een 3-gangendiner geïnspireerd door alle heerlijke ingrediënten uit onze tuin en uit de regio. Een compleet diner inclusief huisgemaakt brood, boter en een verrassende amuse.

Bestellen is mogelijk tot 15.00 uur op de dag van take-away. Afhalen is dagelijks mogelijk tussen 12.00 en 16.00 uur bij l’Auberge. Er is een beperkt aantal take-aways beschikbaar.

*Helaas kunnen wij bij deze gerechten geen rekening houden met allergieën of dieetwensen.

De prijs van het Auberge To Go-menu bedraagt € 28,- p.p. (minimale bestelling voor 2 personen).

Deel hoe u geniet van Auberge To Go op social media met #ocathome

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Volg ons

Seizoensgebonden ingrediënten zijn de basis voor onze gerechten en zorgen voor de perfecte smaken passend bij elk jaargetijde. Zo is ons take away-menu ook geïnspireerd op wat onze eigen tuin op dit moment te bieden heeft.

Bekijk het menu

Sfeerimpressie

UW MENU EN GERECHTEN & BEREIDING

Voordat u begint met het diner: Kijk alles even goed na, alles is genummerd zodat u bij de bereiding telkens het juiste item pakt. Bekijk de pdf voor de gehele uitleg.

Lees de bereiding
  • Print pagina