Menu

Burgemeester Quicx, Coffee & More

hotels en restaurants tot en met 6 april gesloten

Door maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die zijn aangekondigd door de Nederlandse overheid, zijn onze hotels en restaurants tot en met 6 april gesloten. Wij hopen u vanaf 7 april weer te mogen ontvangen en u onze huizen te laten beleven op de manier die u van ons gewend bent. Voor uw bestaande reserveringen tot en met 6 april zullen onze teams contact met u opnemen. Laten we allemaal vriendelijk en inlevend zijn voor elkaar in deze onzekere periode.

Camille Oostwegel, Eigenaar & Algemeen Directeur

 

Over Burgemeester Quicx, Coffee & More – Koffie bij burgemeester Quicx

Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. De houten spanten en de eeuwenoude mergelmuren van dit koffie- en lunchconcept herinneren aan de tijd dat Quicx burgemeester van Houthem was (1820–1856). Houthem maakt tegenwoordig deel uit van de gemeente Valkenburg.

Wandelaars, fietsers, omwonenden en hotelgasten zakken op ieder gewenst moment van de dag weg in de comfortabele stoelen. Geen tijd? Dan maakt de barista een latte macchiato, cappuccino of lungo to go.

De lounge en het lunchgedeelte van de eigentijdse kasteelhoeve bieden de mogelijkheid om ontspannen te werken, te verzinken in gedachten of juist een gesprek aan te gaan. Huisgemaakte soep, ambachtelijk brood, boerenkazen en Limburgse vlaai prijken op het menu. Ook voor een glas wijn of bier kunt u in de voormalige woning van burgervader Quicx terecht.

Sfeerimpressie

Burgemeester Quicx, Coffee and more
Koffiebar Burgemeester Quicx, Coffee & More
Burgemeester Quicx, Coffee and more
Koffiebar Burgemeester Quicx, Coffee & More
Koffiebar Burgemeester Quicx, Coffee & More
Burgemeester Quicx, Coffee and more
Koffiebar Burgemeester Quicx, Coffee & More
Burgemeester Quicx, Coffee and more

Openingstijden

Burgemeester Quicx, Coffee & More is geopend:

Zondag t/m zaterdag van 10.00 –  18.00 uur

Burgemeester Quicx, Coffee & More is na sluitingstijd exclusief af te huren voor feesten, verjaardagen en (zakelijke) bijeenkomsten. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw avond.
Voor meer informatie kunt u e-mailen naar info@stgerlach.nl

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

tel. +31 (0)43 608 8888
info@stgerlach.nl

Routebeschrijving

Speciale arrangementen voor u

Activiteiten & evenementen

Culinair vakmanschap à la carte

Oostwegel Collection is bekend om haar culinaire kwaliteiten. Burgemeester Quicx, Coffee & More, is een koffie- en lunchconcept voor alle momenten van de dag, de huiselijke Bistrot de Liège biedt een toegankelijke kaart met streekgerechten en chef de cuisine Guido Le Bron de Vexela verleidt in Restaurant Château St. Gerlach met een verfijnde, Frans georiënteerde kaart.

Restaurant Château St. Gerlach

Eigentijdse franse klassiekers

Bistrot de Liège is een sfeervol restaurant in de voormalige woonvertrekken van Château St. Gerlach. Het keukenteam kookt met producten uit eigen tuin en regio. Bij mooi weer is het mogelijk om te lunchen of dineren op het Bistrot-terras.

Bistrot de Liège

Andere restaurants voor u

  • Print pagina