{{ activeMainItem }}

Sluiten

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Over Burgemeester Quicx, Coffee & More

Koffie bij burgemeester Quicx

Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. De houten spanten en de eeuwenoude mergelmuren van dit koffie- en lunchconcept herinneren aan de tijd dat Quicx burgemeester van Houthem was (1820–1856). Houthem maakt tegenwoordig deel uit van de gemeente Valkenburg.

Wandelaars, fietsers, omwonenden en hotelgasten zakken op ieder gewenst moment van de dag weg in de comfortabele stoelen. Geen tijd? Dan maakt de barista een latte macchiato, cappuccino of lungo to go.

De lounge en het lunchgedeelte van de eigentijdse kasteelhoeve bieden de mogelijkheid om ontspannen te werken, te verzinken in gedachten of juist een gesprek aan te gaan. Huisgemaakte soep, ambachtelijk rood, boerenkazen en Limburgse vlaai prijken op het menu. Ook voor een glas wijn of bier kunt u in de voormalige woning van burgervader Quicx terecht.

Sfeerimpressie

Burgemeester Quicx, Coffee and more
Burgemeester Quicx, Coffee and more
Koffiebar Burgemeester Quicx, Coffee & More

Openingstijden

Burgemeester Quicx, Coffee & More is geopend:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 –  18.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur

Burgemeester Quicx, Coffee & More is na sluitingstijd exclusief af te huren voor feesten, verjaardagen en (zakelijke) bijeenkomsten. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw avond.
Voor meer informatie kunt u e-mailen naar info@stgerlach.nl.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

tel. +31 (0)43 608 8888
info@stgerlach.nl

Routebeschrijving

Pasen bij Quicx

Vier uw Paas diner bij Burgemeester Quicx en laat u en uw dierbaren in onze Kasteelhoeve verrassen door ons 3-gangen Paasmenu.

Bekijk ons Paas menu

Goedemorgen Quicx-ontbijtplank

Kom naar onze kasteelhoeve voor een heerlijk en ambachtelijk ontbijt! De ‘Goedemorgen Quicx’-ontbijtplank is een goede start voor iedere vroege vogel en uitslaper.

Het ontbijt bestaat uit: een croissant, boerenbrood met boerenkaas, Le Verger de Camille-jam, boter, een hardgekookt eitje, yoghurt met glutenvrije granola, een glaasje sinaasappelsap en een kop koffie of thee.

Dagelijks te bestellen tussen 9.00 en 12.00 uur, reserveren is gewenst.

De prijs voor de ‘Goedemorgen Quicx’-ontbijtplank bedraagt € 15,- p.p.

Hedendaagse Franse klassiekers

Les Salons is een modern restaurant waar gerechten worden bereid met lokale ingrediënten en producten uit onze eigen tuinen. Als het weer het toelaat, kunt u genieten van een lunch, een hapje of diner op het buitenterras.

Uitgelicht

Reserveer een tafel bij Burgemeester Quicx, Coffee & More

Bel +31 43 608 88 88 of mail naar info@stgerlach.nl

Sluiten