{{ activeMainItem }}

Sluiten

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Over Burgemeester Quicx, Coffee & More

Koffie bij burgemeester Quicx

Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. De houten spanten en de eeuwenoude mergelmuren van dit koffie- en lunchconcept herinneren aan de tijd dat Quicx burgemeester van Houthem was (1820–1856). Houthem maakt tegenwoordig deel uit van de gemeente Valkenburg.

Wandelaars, fietsers, omwonenden en hotelgasten zakken op ieder gewenst moment van de dag weg in de comfortabele stoelen. Geen tijd? Dan maakt de barista een latte macchiato, cappuccino of lungo to go.

De lounge en het lunchgedeelte van de eigentijdse kasteelhoeve bieden de mogelijkheid om ontspannen te werken, te verzinken in gedachten of juist een gesprek aan te gaan. Huisgemaakte soep, ambachtelijk rood, boerenkazen en Limburgse vlaai prijken op het menu. Ook voor een glas wijn of bier kunt u in de voormalige woning van burgervader Quicx terecht.

Openingstijden

Burgemeester Quicx, Coffee & More is geopend:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 –  18.00 uur
Zaterdag & zondag van 10.00 – 18.00 uur

 

Menu

À la carte lunch menu

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

tel. +31 (0)43 608 8888
info@stgerlach.nl

Routebeschrijving

Burgemeester Quicx, Coffee & More exclusief

Burgemeester Quicx, Coffee & More is na sluitingstijd exclusief af te huren voor feesten, verjaardagen en (zakelijke) bijeenkomsten. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw avond. Voor meer informatie kunt u e-mailen naar info@stgerlach.nl.

Goedemorgen Quicx-ontbijtplank

Kom naar onze kasteelhoeve voor een heerlijk en ambachtelijk ontbijt! De ‘Goedemorgen Quicx’-ontbijtplank is een goede start voor iedere vroege vogel en uitslaper.

  • Dagelijks te bestellen tussen 9.00 en 12.00 uur, reserveren is gewenst.
  • De prijs voor de ‘Goedemorgen Quicx’-ontbijtplank bedraagt € 18,- p.p.

Experiences

Sfeerimpressie

Reserveer een tafel bij Burgemeester Quicx, Coffee & More

Bel +31 43 608 88 88 of mail naar info@stgerlach.nl

Sluiten