Menu

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Over Burgemeester Quicx, Coffee & More

Koffie bij burgemeester Quicx

Helaas zijn wij door de nieuwe maatregelen tot en met 19 januari tijdelijk gesloten. Wel zijn wij gedurende de normale openingstijden geopend voor heerlijke coffee to go, want onderweg smaakt die nét zo lekker!

Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. De houten spanten en de eeuwenoude mergelmuren van dit koffie- en lunchconcept herinneren aan de tijd dat Quicx burgemeester van Houthem was (1820–1856). Houthem maakt tegenwoordig deel uit van de gemeente Valkenburg.

Wandelaars, fietsers, omwonenden en hotelgasten zakken op ieder gewenst moment van de dag weg in de comfortabele stoelen. Geen tijd? Dan maakt de barista een latte macchiato, cappuccino of lungo to go.

De lounge en het lunchgedeelte van de eigentijdse kasteelhoeve bieden de mogelijkheid om ontspannen te werken, te verzinken in gedachten of juist een gesprek aan te gaan. Huisgemaakte soep, ambachtelijk brood, boerenkazen en Limburgse vlaai prijken op het menu. Ook voor een glas wijn of bier kunt u in de voormalige woning van burgervader Quicx terecht.

Sfeerimpressie

Burgemeester Quicx, Coffee and more
Burgemeester Quicx, Coffee and more
Burgemeester Quicx, Coffee and more
Burgemeester Quicx, Coffee and more
Burgemeester Quicx, Coffee and more
Burgemeester Quicx, Coffee and more
Koffiebar Burgemeester Quicx, Coffee & More
Koffiebar Burgemeester Quicx, Coffee & More

Openingstijden

Burgemeester Quicx, Coffee & More is geopend:

Zondag t/m zaterdag van 10.00 –  18.00 uur

Burgemeester Quicx, Coffee & More is na sluitingstijd exclusief af te huren voor feesten, verjaardagen en (zakelijke) bijeenkomsten. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw avond.
Voor meer informatie kunt u e-mailen naar info@stgerlach.nl

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

tel. +31 (0)43 608 8888
info@stgerlach.nl

Routebeschrijving

Eigentijdse franse klassiekers

Bistrot de Liège is een huiselijk restaurant. Het keukenteam maakt zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen tuin en de regio. Bij mooi weer is het mogelijk om te lunchen of dineren op het terras.

Bistrot de Liège

Activiteiten & evenementen

Speciale arrangementen voor u

Andere restaurants voor u

  • Print pagina