{{ activeMainItem }}

Sluiten

Kruisherenhotel Maastricht Experiences

Stay Curious and Discover

Dat Maastricht de mooiste stad van Nederland is, weten wij al. Maar dit laten wij u ook graag ontdekken tijdens uw verblijf. Op de fiets door de stad of toch liever met een klassieke oldtimer een tour maken? Een breed scala aan activiteiten maakt dit allemaal mogelijk.

Spencer’s Easter Brunch

Geniet met vrienden en familie tijdens onze feestelijke Paas brunch op 8 tot en met 10 april bij Spencer’s. Proost samen op de lente, en maak het een paasmoment om nooit te vergeten, laat je verassen!

De prijs van Spencer’s Easter brunch bedraagt € 68,- per persoon.

Maak met de Spencer’s Easter brunch Deluxe voor € 98,- per persoon deze brunch nog feestelijker, inclusief ongelimiteerd bubbels, huiswijn, huisbier, frisdranken en water.

Reserveren is mogelijk via de email: info@kruisherenhotel.nl

Lunch Special at Spencer's

Een zakelijke lunch? Of gewoon genieten met een grote ‘G’?

Spencer’s is de perfecte uitvalsbasis voor een culinaire middagstop in Maastricht. Al genietend wordt u door Chef Camiel Custers en zijn team wegwijs gemaakt in de kunst van het lunchen. We serveren u 2 gerechten die u zelf kiest uit het actuele menu. De prijs voor de Lunch Special bedraagt € 60,- inclusief 2 gerechten, 1 glas ‘Hommage’ wijn, water en koffie of thee.

  • Vooraf reserveren op basis van beschikbaarheid.
  • Indien vooraf gemeld, houden wij graag rekening met dieetwensen.

Reserveren kan via de mail: info@kruisherenhotel.nl of via + 31 (0)43 329 2020.

Spencer's Weekend Brunch

Elke weekenddag beschikbaar tussen 12.30 en 16.00 uur.

Benieuwd naar waar u van kunt genieten met onze Weekend Brunch? Klik hieronder om het menu te bekijken.

De prijs van de Weekend Brunch bedraagt € 68,- per persoon.
Maak met de Weekend Brunch Deluxe voor € 98,- per persoon deze brunch nog feestelijker, inclusief ongelimiteerd bubbels, huiswijn, huisbier, frisdranken en water.

Deel hoe u geniet van onze Weekend Brunch op social media met #OCMemories.

Weekend Brunch

St. Martinus Wine Tasting Flights

Proef onze selectie huiswijnen op het pandhofterras of bij spencer’s. Kies uit twee karakteristieke Wine Tasting Flights, geserveerd met bites.

Ontdek onze Wine Tasting Flights

Cult Cars

In een snelle sportauto of een chique oldtimer door de glooiende landschappen van Zuid-Limburg rijden. Boek via Cult Cars de auto die u mooi vindt om uw dag te vullen met een onvergetelijke tour lang de mooiste plekjes in de omgeving van Maastricht.

Meer informatie over de verhuur

Fiets- en scooterverhuur

De hele stad ontdekken, maar liever niet te voet? Via onze overburen kunt u een scooter of een fiets voor een dagje huren en kunt u op ontdekkingstocht door de mooie straatjes van Maastricht.

Meer informatie over de fiets- en scooterverhuur