Menu

Restaurant Château Neercanne

hotels en restaurants tot en met 28 april gesloten

Door maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die zijn aangekondigd door de Nederlandse overheid, zijn onze hotels en restaurants tot en met 28 april gesloten. Wij hopen u vanaf 29 april weer te mogen ontvangen en u onze huizen te laten beleven op de manier die u van ons gewend bent. Voor uw bestaande reserveringen tot en met 28 april zullen onze teams contact met u opnemen. Laten we allemaal vriendelijk en inlevend zijn voor elkaar in deze onzekere periode.

Camille Oostwegel, Eigenaar & Algemeen Directeur

 

Over Restaurant Château Neercanne – Top-gastronomie in Maastricht

Het à-la-carte-restaurant van Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het in Maastricht en op de grens met België gelegen restaurant biedt een adembenemend uitzicht over de historische baroktuinen en het Jekerdal. Bij mooi weer nodigt het terras uit tot buiten lunchen en dineren. De keuken, onder leiding van chef de cuisine Gilbert von Berg, is Frans georiënteerd en maakt zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen moestuin en de regio.

Sfeerimpressie

Restaurant Château Neercanne
Michelinster Restaurant Château Neercanne | Château Neercanne
Restaurant Château Neercanne
Restaurant Château Neercanne

Openingstijden

Lunch 12.00 – 13.30 uur
Diner 18.30 – 21.30 uur

Maandag- en zaterdagmiddag gesloten.
Dinsdagmiddag gesloten in de periode 1 oktober tot 1 mei.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 325 1359
info@neercanne.nl

Routebeschrijving

Dineren met overnachting

Dineren bij Restaurant Château Neercanne en overnachten in Maastricht kan in combinatie met het Kruisherenhotel Maastricht. Een bijzonder vijfsterrendesignhotel van Oostwegel Collection in het voormalige Kruisherenklooster op vijf minuten lopen van het Vrijthof.

Ontdek Kruisherenhotel Maastricht

Lunchen in huiselijke sfeer

l’Auberge is het huiselijke, laagdrempelige lunchrestaurant van Château Neercanne. Naast een vriendelijk geprijsde lunch is het mogelijk om hier te genieten van koffie en thee met een rijke keuze aan patisserie. l’Auberge heeft een door Michelin toegekende Bib Gourmand.

 

L'Auberge

Aperitief in de wijnkelders

Geniet, alvorens aan tafel te gaan in Restaurant Château Neercanne, van een aperitief in de unieke wijnkelders van Château Neercanne. De wijnkelders zijn gelegen in de historische mergelgrotten.

Mergelgrotten

Intieme lunch of diner in kasteeltoren

Private dining Torentje de Gulden | Château Neercanne

Voor een intieme lunch of diner tot 8 personen is Torentje de Gulden een verrassende locatie. De historische kasteeltoren van Château Neercanne biedt een adembenemend uitzicht over het Jekerdal.

Torentje de Gulden

Speciale arrangementen voor u

Andere restaurants voor u

  • Print pagina

Reserveer een tafel bij Restaurant Château Neercanne

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar altijd € 5,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst