GL_luchtfoto_kasteel
Junior suite
GL_restaurant_bibliotheek
GL_zwembad
Le verger de Camille
Beleef het St. Gerlach gevoel
Harmen Silver - Directeur/Gastheer
Harmen Silver, directeur Château St. Gerlach
Harmen Silver - Directeur/Gastheer
Kom genieten van alles dat Château St. Gerlach te bieden heeft! Ik heb geprobeerd St. Gerlach samen te vatten in een aantal kernwoorden:
Lees meer  >
Harmen Silver, directeur Château St. Gerlach
Harmen Silver - Directeur/Gastheer
Kom genieten van alles dat Château St. Gerlach te bieden heeft! Ik heb geprobeerd St. Gerlach samen te vatten in een aantal kernwoorden:
Lees meer  >

Château St. Gerlach

Buitenplaats van Maastricht

Het eeuwenoude kasteelhotel Château St. Gerlach heeft 113 hotelkamers, -suites en -appartementen, een à-la-carte-restaurant, bistrot, koffie- en lunchconcept, zwembad en spa & wellness. Wij verwelkomen u graag op ons landgoed tijdens een weekend of midweek in Maastricht en omgeving. Met 16 vergader- en banketzalen is dit ook een uitermate geschikte vergaderlocatie. Château St. Gerlach is lid van Relais & Châteaux.

Karakteristiek overnachten nabij Maastricht

De 58 karaktervolle, luxe hotelkamers en suites zijn gevestigd in de voormalige pachthof. De kamers zijn voorzien van alle comfort voor een zakelijk of privé verblijf. De 39 ruime tot zeer ruime hotelappartementen zijn gelegen in het voormalige adellijk stiftgebouw en de graanschuren van het landgoed.

Culinair genieten op het landgoed

Op ons landgoed verwelkomen wij u graag voor een gastronomisch diner in ons à-la-carte-Restaurant Château St. Gerlach. In onze informele Bistrot de Liège kunt u genieten van streekgerechten als voor lunch en of diner. In Burgemeester Quicx, Coffee & More staat de barista voor u klaar om een kop koffie te maken, geserveerd met een stuk Limburgse vlaai. Ook voor een glas wijn of lunch bent u hier van harte welkom.

Een inspirerende locatie & maatwerk

In de 16 verschillende multifunctionele zalen en salons (4-750 personen) van Château St. Gerlach verzorgen wij graag uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Van een intiem diner, kleinschalige vergadering tot een volledig verzorgd (trouw)feest of meerdaagse conferentie. Wij bieden verschillende standaardarrangementen. Liever nog laten wij ons uitdagen tot het maken van een inspirerend programma op maat.

Puur ontspannen in een intieme ambiance

Gewelfde kelders die zijn omgetoverd tot intieme en sfeervolle behandelruimtes. Samen met het in Romeinse stijl uitgevoerde zwembad, de sauna en het Turks stoombad een schitterende entourage om u van "top tot teen" te laten verwennen in Spa & Wellness St.Gerlach.

Le verger de Camille

Onder het label 'le Verger de Camille' presenteert landgoed St. Gerlach eerlijke, huisgemaakte streekproducten. Op ambachtelijke wijze bereid in eigen keuken. Het verrassende assortiment wordt samengesteld door chef-kok Otto Nijenhuis en bestaat onder andere uit bijzondere chutneys, jams, dressing, fruitsappen, tarwe bier en een Brut Rosé.