Menu

Supervisor Banqueting | Château St. Gerlach

Supervisor Banqueting | Château St. Gerlach

De Werkzaamheden

Als Supervisor Banqueting ben je werkzaam binnen het banqueting team en zorg je er voor dat vergaderingen, seminars en partijen vlekkeloos verlopen. Je ontvangt gasten en begeleidt hen gedurende het verblijf op Château St. Gerlach. Je bedient ook gasten en verricht werkzaamheden met betrekking tot de voorbereiding van het servies zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de mise en place. Je rapporteert aan de Banqueting Manager.

 

Wat vragen wij van jou?

Je bent gedreven en je hebt een gezonde dosis enthousiasme. Vanwege het hoge serviceniveau, dat wij gasten bieden, ervaar je het als vanzelfsprekend om onze gasten op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen. Jouw professionaliteit komt tot uitdrukking in de servicegerichte wijze waarop je met onze gasten omgaat, je flexibele instelling en je goede sociale vaardigheden. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat de gasten zich bij ons thuis voelen. Je herkent je in de begrippen: teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit.

de competenties die horen bij deze functie zijn:

  • inlevingsvermorgen
  • uitstraling
  • actief
  • fatsoen
  • gastgerichtheid
  • leidinggeven
  • plannen & organiseren

 

Wat bieden wij jou? 

Je gaat werken in het enthousiaste team van Château St. Gerlach Wij hebben een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, deelname nationaal fietsproject/bedrijfsfitness, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij Oostwegel Collection

 

 

Details van de vacature

  • Afdeling

    Food & Beverage

  • Contractvorm

    Arbeidsovereenkomst op basis van 38 per week

  • Werktijden

    Wisselende diensten

  • Talenkennis

    Nederlands, Duits en Engels (mondeling en schriftelijk). Frans is een pré

  • Salaris

    Conform Horeca CAO, functiegroep 4 (€1828,90 – €2126,59 op basis van 38 uur per week)
    Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding

  • Ervaring

    Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré

Solliciteer hier

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
  • Print pagina