Menu
Oostwegel collection

Where memories are made

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar altijd € 10,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst

Het Leven omarmen in Zuid-Limburg

Met trots presenteren wij u de hotels en restaurants van Oostwegel Collection. We laten u kennismaken met wat u van onze locaties en mensen mag verwachten.
Een wereld vol inspiratie op niet-alledaagse, historische locaties in Zuid-Limburg.

Château Neercanne in Maastricht

Ontdek het terrassenkasteel

Winselerhof in Landgraaf

Ontdek de herenboerderij

gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in onze huizen

Om de gezondheid van onze gasten en de gezondheid van onze teams te kunnen waarborgen, hebben wij een aantal zaken aangepast in onze hotels. Wij verzekeren u dat het onze topprioriteit heeft om uw en onze veiligheid en gezondheid te waarborgen.

Bekijk hier de maatregelen

Recente updates

Château St. Gerlach ‘Beste Vergaderlocatie in regio Zuid-Nederland’ Lees meer
Oostwegel Collection wint zeven medailles voor alle zeven eigen huiswijnen Lees meer
Michiel Borstlap Brand Ambassador van Oostwegel Collection Lees meer

The Festive Season at Oostwegel Collection

December is een van onze favoriete periodes van het jaar en die periode brengen we het liefst samen met u door. Van een magisch verblijf op het landgoed van Château St. Gerlach tot een culinaire kerstexperience bij Restaurant Château Neercanne, een ontspannen familieverblijf bij onze herenboerderij Winselerhof en een sprankelende tijd in hartje Maastricht bij Kruisherenhotel.

Bekijk de feestdagenarrangementen

Your Stay Your Way

Of u nu wilt lunchen of dineren in de buitenlucht, u laat verwennen met een verkwikkende spa-behandeling of de stad wilt ontdekken. Onze huizen maken het mogelijk om van uw verblijf te genieten hoe u dat wilt. Ontvang bij het boeken van minimaal vijf overnachtingen een welkomstgeschenk en € 150,- tegoed, te besteden aan spa & wellness of food & beverage experiences.

Ontdek Your Stay Your Way

Hotels met een verhaal

In 3 van de 4 huizen van Oostwegel Collection is het mogelijk om te overnachten. Deze monumentale huizen zijn met oog voor detail gerestaureerd en getransformeerd tot inspirerende, luxe hotels met een eigen karakter. Kies voor een midweek, weekendje weg of zakelijke overnachting in een karaktervolle herenboerderij, monumentaal designhotel of op een overweldigend landgoed.

Ontdek de hotels

Proeven aan gastvrijheid

Elk huis heeft, passend bij het karakter van de locatie, een eigen aanbod aan restaurants en bars. Alle gerechten worden bereid met lokale, nationale of internationale producten en altijd in een harmonie van smaak. Beleef de authenticiteit en het vakmanschap van onze teams bij Italiaans Restaurant Pirandello, ontdek architectonische contrasten in het restaurant van het Kruisherenhotel Maastricht, dineer in Restaurant Château Neercanne waar de Franse keuken wordt gecombineerd met bereidingtechnieken uit de gehele wereld of geniet van een seizoensgebonden gerecht met lokale ingedriënten in restaurant Les Salons op Château St. Gerlach.

Ontdek onze Restaurants & Bars

Vergaderen & vieren in Limburg

Paviljoen St. Gerlach

De monumentale huizen van Oostwegel Collection zijn alle geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten, borrels en diners. Het is mogelijk om de faciliteiten van de verschillende huizen te combineren, zoals een feest in de verrassende mergelgrotten van Château Neercanne met een overnachting in het met 5 sterren geclassificeerde Kruisherenhotel Maastricht. Château St. Gerlach is uitgeroepen tot ‘beste vergaderlocatie van het jaar 2017’.

Ontdek Meetings & Events

Villas & Residences

Villas & Residences curated by Oostwegel Collection is een verzameling unieke, door het team van Oostwegel Collection geselecteerde, luxe accommodaties op bijzondere locaties in Zuid-Limburg. De luxe, goed uitgeruste woningen maken het mogelijk om volledig zelfvoorzienend te genieten van een verblijf.

Ontdek Villas & Residences

4 huizen binnen 25km

De huizen van Oostwegel Collection zijn gelegen op nog geen 25 km van elkaar in het groene hart van Europa. Dankzij de ligging is het mogelijk om tijdens een verblijf in Zuid-Limburg de verschillende huizen te combineren. 8 vliegvelden bevinden zich op circa een uur rijden van de regio. Per auto is de A2, vanuit Nederland gezien, de belangrijkste toegangspoort. Tevens is Zuid-Limburg, zowel nationaal als internationaal, per trein goed bereikbaar.

Hartelijke, oprechte gastvrijheid

In het doen en laten van Oostwegel Collection staat het creëren van een verzameling van  inspirerende belevingen en het samen bouwen aan een nalatenschap dat verder gaat dan de verwachtingen, centraal. De begrippen inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid liggen hieraan ten grondslag. Deze 3 begrippen worden tot leven gebracht door de pijlers locatie, mens en gastronomie. Dit vertaalt zich in unieke huizen met een verhaal en gepassioneerde mensen met expertise en liefde voor het vak. Dat maakt dat onze gasten zich in alle 4 de huizen meteen thuis voelen.

200 bezienswaardigheden in de omgeving

Gelegen in Zuid-Limburg, op de grens met België en Duitsland, is het aantal bezienswaardigheden in de omgeving talrijk. De steden Aken, Hasselt, Luik en Maastricht brengen een diversiteit aan kunst en cultuur. De Zuid-Limburgse natuur nodigt uit tot wandelen en fietsen.  De uitgestrekte wijnvelden op de Limburgse heuvels geven het gevoel in Frankrijk te zijn. Zowel Hasselt als Maastricht staan bekend als modestad. Jaarlijks vindt er bovendien een groot aantal evenementen in de regio plaats die ieder op zich aanleiding zijn om Limburg te bezoeken.

  • Print pagina

Overnachten of dineren

  • Vind een hotelkamer
  • Reserveer een tafel
Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar altijd € 10,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
Sluiten