Menu

Medewerker Afwas | Kruisherenhotel

Flexibele Medewerker Afwas | Kruisherenhotel

Ter uitbreiding van ons team in de spoelkeuken zijn wij per 1 mei a.s. op zoek naar een flexibele en stressbestendige collega voor 32 uur per week. We hebben mogelijkheden voor kandidaten met èn zonder ervaring in de spoelkeuken.

Als Medewerker Afwas hou je je natuurlijk bezig met de vaat. Je sorteert het vuile serviesgoed en spoelt het voor met de hand. Het schoonmaken hoef je niet met de hand te doen, daarvoor maak je gebruik van onze moderne afwasstraat! Zo zorg je ervoor dat de keuken en het restaurant altijd voldoende schone materialen ter beschikking heeft. Tussendoor en natuurlijk ook na je dienst zorg je voor een schone werkplek en breng je het afval naar de daarvoor bestemde plek

Wij vinden een fijne, gemoedelijke werksfeer erg belangrijk, zodat het plezier in je werk ook
voelbaar is voor onze gasten. Er is binnen ons hotel weinig verloop en een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen.

 

Wie ben jij?

Jij weet van aanpakken en doet dit met een glimlach. Je weet stress goed te handelen en kunt naast zelfstandig, ook goed in een team werken. Als organisatie opereren we in de topgastronomie, dus ook jij streeft naar perfectie in je werk.

 

Wat bieden wij jou?

Geen dag is hier hetzelfde. Je gaat werken in een internationale omgeving, want de gasten komen uit alle hoeken van de wereld. Wij bieden je een salaris conform je ervaring en reiskostenvergoeding (afhankelijk van de reisafstand woon-werkverkeer). Wanneer je meer werkt dan je contracturen, worden deze uren bijgeschreven als tijd-voor-tijd. Je werkt in wisselende diensten, het rooster wordt altijd ruim twee weken van tevoren bekend gemaakt. Daarnaast ontvang je 20% personeelskorting in onze hotels en restaurants en korting op diverse collectieve zorgverzekeringen. Tevens zijn er interne en externe trainings- en doorgroeimogelijkheden middels onze eigen Talent Factory.

Onze leuke extra’s:
· De Oostwegel Collection-personeelspas met diverse kortingen bij bedrijven in de regio;
· Binnen ons familiebedrijf vieren wij samen jouw verjaardag en werkjubileum;
· Een mooi kerstgeschenk;
· Een spetterend personeelsfeest;
· Mocht je ook benieuwd zijn naar onze andere huizen, dan bieden we je de mogelijkheid om waar nodig ingezet te worden in onze andere internationale hotels en restaurants.

 

Wil jij deze kans niet voorbij laten gaan?

Wil jij samen met je collega’s onze gasten een topverblijf bezorgen? Stuur dan jouw motivatiebrief en een recent cv naar carriere@oostwegelcollection.nl. Binnen één week ontvang je bericht of je al dan niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Na een positief gesprek volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Kort daarna kun je een start maken in ons team!

Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met de afdeling HR via 043-608 88 80.

 

 • Afdeling

  Keuken

 • Contractvorm

  Contract op basis van 32 uur per week.

 • Werktijden

  Wisselende diensten.

 • Talenkennis

  Nederlands en/of Engels.

 • Salaris

  Conform Horeca-CAO, functiegroep 1, een salaris afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring vanaf €1.684,80 bruto per maand.

 • Ervaring

  Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Solliciteer hier!

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
 • Print pagina