Menu

Sous-Chefkok | Château St. Gerlach

Details van de vacature!

  • Afdeling

    Keuken

  • Arbeidsovereenkomst

    Arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur per week.

  • Werktijden

    Wisselende diensten.

  • Salaris

    Conform Horeca-CAO; een salaris afhankelijk van leeftijd, werkervaring en functieniveau, vanaf € 2.400,- bruto per maand (vanaf 21 jaar en ouder) op fulltime basis. 

  • Opleidingseisen

    Afgeronde MBO-Koksopleiding en SVH diploma(‘s) zijn vereist. BHV, Sociale Hygiëne en een leermeester diploma zijn een pré.

  • Ervaring

    Minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie en op een soortgelijk niveau en ervaring in een restaurant bekroond met een of meerdere Michelinsterren en/of tenminste 16 punten Gault&Millau is een pré;

  • Print pagina
Sluiten