Menu

Stagiair Front Office

Stagiair Front Office

Het doel van de stage is om inzicht te krijgen in alle voorkomende werkzaamheden aan de Frontoffice. Gedurende de stage dien je de werkzaamheden dan ook zelfstandig te kunnen uitvoeren. Naast de reguliere taken van een receptionist zet je net dat stapje extra waardoor onze gasten zich welkom voelen binnen onze organisatie.

Een kleine greep uit het takenpakket: je bent het visitekaartje van het hotel en het aanspreekpunt voor de gasten en bezoekers. Vanaf de aankomst, het moment van inchecken tot en met het vertrek van de gast zorg je er samen met jouw collega’s voor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je beantwoordt de telefoon, verstrekt algemene (toeristische) informatie, maakt reserveringen van restaurants op verzoek van de gasten, verricht alle voorkomende administratieve werkzaamheden binnen de Frontoffice.

Je zult werken in een enthousiast jong team waarbij je ervaring opdoet over hoe een hotel in het luxe segment functioneert.

Vanzelfsprekend studeer je aan de MTRO of de Middelbare-/Hogere Hotelschool of minimaal gelijkwaardig. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift. Daarnaast heb je kennis en ervaring met computerprogramma’s, zoals bij voorkeur Word en Excel. Tevens ben je representatief en flexibel. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, bent zeer gastgericht en ambieert een carrière in de hotellerie. Kortom je bent een gastheer/gastvrouw pur sang!

Details van de vacature

 • Afdeling

  Front office

 • Contractvorm

  Stage-overeenkomst

 • Werktijden

  Flexibele diensten (ook in de avond en in het weekend)

 • Talenkennis

  Kennis van de Engelse en Duitse taal (in woord en geschrift). Frans is een pré

 • Salaris

  Stagevergoeding van € 315,48 bruto per maand

 • Opleidingseisen

  MBO, HBO of anders

Solliciteer hier

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
 • Print pagina