Menu

Bourgondische zondagmiddag

Bourgondische zondagmiddag

Op zondag 1 december organiseren wij, in samenwerking met Vojacek Wijnen, een bourgondische zondagmiddag. Op deze dag kunt u lekker lang tafelen en genieten. U wordt ontvangen in de mergelgrotten van het château met een aperitief, amuses en een wijnproeverij van wijnen uit de Bourgogne. Vervolgens geniet u in onze Carrière Poswick van een lunch met bijpassende wijnen, water en koffie/thee na afloop.

Programma

  • 11.00 uur: ontvangst met aperitief en amuses
  • 11.30 uur: wijnproeverij van wijnen uit de Bourgogne
  • 12.30 uur: start lunch

Vojacek Wijnen

“Als kwaliteitsimporteur in de niche, en met een voorliefde voor Frankrijk, heeft Vojacek de Bourgogne tot een waar specialisme gemaakt.

Henri Vojacek’s specialisme en liefde voor de Bourgogne is volledig aan Yoeri doorgegeven. De Bourgognes van noord tot zuid, inclusief de bijzondere Beaujolais wijnen, nemen dan ook een bijzondere plek in het assortiment in. De Bourgogne huizen waar Yoeri’s vader mee gestart is (o.a. Domaine Paul Pillot en Ballot-Millot) zijn in de loop der jaren uitgebreid met toonaangevende huizen als Ramonet, Jacqueson, Raquillet, Joblot, Ponsot, Rollin, Montille, Pierre Yves Colin-Morey, Caroline Morey, Antoine Jobard, Charles Audoin, Berthaut Gerbet en nog veel meer. “

Menu

Het menu bestaat uit ouderwets gezellige wildgerechten met een bourgondische twist.

Bekijk het menu

Reserveren

Graag vooraf reserveren via info@neercanne.nl of  + 31 (0)43-325 13 59.

€ 100,- p.p. all-in

  • Print pagina