Menu

Torentje de Gulden

Over Torentje de Gulden

Private dining in Maastricht

Torentje de Gulden is de losstaande kasteeltoren op het hoogste terras van Château Neercanne. Een intieme ruimte voor een privé-lunch en private dining tot 8 personen. Een ruimte die zich tevens leent voor een aperitief voorafgaand aan een lunch of diner in het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. De kasteeltoren biedt en panoramisch uitzicht over het Jekerdal en herbergt verschillende schatten uit het verleden. Een museale omgeving met verwijzingen naar de totstandkoming van de Euro, Brand UP 52 en het historische terrassenkasteel zelf.

 

Sfeerimpressie

Private dining Torentje de Gulden | Château Neercanne
Private dining Torentje de Gulden | Château Neercanne

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 325 1359
info@neercanne.nl

Routebeschrijving

Gastronomie aan de rand van Maastricht

Het à-la-carte-restaurant van Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het Frans georiënteerde restaurant biedt een adembenemend uitzicht over de historische baroktuinen van Château Neercanne en het groene Jekerdal.

Restaurant Château Neercanne

Lunchen in huiselijke sfeer

l'Auberge

L’Auberge is het huiselijke, laagdrempelige lunchrestaurant van Château Neercanne. Naast een vriendelijk geprijsde lunch is het mogelijk om hier te genieten van koffie en thee met een rijke keuze aan patisserie. L’Auberge heeft een door Michelin toegekende Bib Gourmand.

L'Auberge

Aperitief in wijnkelders

Wijnkelders in mergelgrotten Maastricht | Château Neercanne Wijnkelders in mergelgrotten Maastricht | Château Neercanne

Geniet, alvorens aan tafel te gaan, van een aperitief in de unieke wijnkelders van Château Neercanne. De wijnkelders zijn gelegen in de historische mergelgrotten.

Mergelgrotten

Speciale arrangementen voor u

Andere restaurants voor u

  • Print pagina