Menu

Preuve van Vreuger

Preuve van Vreuger

Land- & streekproductenmarkt bij Burgemeester Quicx, Coffee & More
Zondag 18 augustus 2019
11.00 – 17.00 uur
Gratis toegankelijk

Voor de eerste keer organiseert Burgemeester Quicx, Coffee & More bij de kasteelhoeve van Château St. Gerlach een land- en streekproductenmarkt.

Tijdens de markt kunt u kennismaken met oude ambachten die door enthousiaste liefhebbers in stand worden gehouden en tegenwoordig door velen weer gewaardeerd worden.  Het is boeiend te zien hoe vakmensen bezig zijn met onder andere het vlechten van manden, een smid prachtige siervoorwerpen maakt van ijzer, een houtbewerker van een stuk hout iets moois creëert of van wol een dunne draad gesponnen wordt.

Daarnaast presenteren zich deze middag een groot aantal producenten van Limburgse streekproducten. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om de producten te proeven.

Tevens kunnen kinderen een ritje maken op een van de aanwezige pony’s of plaatsnemen in een koets voor een korte rondrit.

Er is gelegenheid om iets te drinken of een hapje te eten terwijl u kunt genieten van de live-muziek.

Deze zondag kunt u ook deelnemen aan:

Boerenlunch

tafel buiten

Gezamenlijk met onze andere gasten neemt u plaats aan een lange tafel die buiten in het groen staat. Op de tafel hebben wij voor u een mooie selectie aan streekproducten met diverse soorten ambachtelijk brood geplaatst.

Ontvangst vanaf 12.30 uur en om 13.00 uur gaat u aan tafel.

€ 20,- per persoon inclusief soep, warm gerecht, brood, beleg, sappen en water
Prijs voor kinderen tot 12 jaar € 10,- per kind

Bij slecht weer wordt de lunch verplaatst naar het St. Gerlach Paviljoen.

Vooraf reserveren gewenst!

Reserveer nu via +31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl

Artisanale diner

Tussen 17.00 en 18.00 uur

Aansluitend aan de Preuve van Vreuger markt serveert het team van Burgemeester Quicx een 3-gangenmenu bereid met Limburgse ingrediënten. In een ongedwongen setting kunt u gaan genieten van al dat lekkers van Limburgse bodem. Het hoofdgerecht wordt in de vorm van shared dining geserveerd.

€ 32,- per persoon
Kinderen vanaf 7 t/m 11 jaar: € 16,-
Kinderen t/m 6 jaar: € 1,50 per levensjaar

Reserveren gewenst
+31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl

overnachten

Combineer de Preuve van Vreuger markt met een overnachting bij Château St. Gerlach op zondag 18 augustus 2019. De speciale kamerprijs is € 150,- per nacht in een luxe tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Reserveren via +31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl