Menu

Tour de Liège

Marché de Noël & Tour de Liège

Zaterdag 15 december 2018

Vertrek om 10.30 uur

U gaat met onze gids per comfortabele shuttle naar Luik. Onze reis start bij het befaamde treinstation van Guillemins, dat ontworpen is door de wereldberoemde Spaanse architect Santiago Calatrava. Hier volgt een uitleg en kunt u tijdens een wandeling door het station, dat voorzien is van futuristische “James Bond-achtige liftkokers en roltrappen” genieten van de indrukwekkende architectuur en de vele verbazingwekkende lichtinvallen en doorkijkjes.

Daarna vervolgen we onze reis naar het oudste deel van de stad, de plek van waaruit de stad ontstaan is. Op weg naar het “Coeur Historique de Liège” brengen we een bezoek aan de bijzonder sfeervolle, gezellige en zeker ook culinaire “Marché de Noël”. De kerstmarkt waar naast de ultieme kerstsfeer het accent ligt op het genieten van bijvoorbeeld een glas Champagne en overheerlijke verse oesters. Over het bezoek aan deze kerstmarkt zult u zeker verrast zijn! In de nabije omgeving bevindt zich naast een hypermodern winkelcentrum, dat voorzien is van een indrukwekkende façade met Parijse allure, ook een winkelgalerij uit de Belle Epoque periode van Luik.

Samen met onze gids kunt u tijdens een (optionele) stadswandeling kennismaken met de bijzonderheden en de geheimen van dit deel van het “Coeur Historique de Liège”. Tijdens een pauze met kopje koffie of glühwein en een originele Luikse wafel kunt u de opgedane indrukken op u in laten werken. Na ons bezoek vertrekken we rond 17.30 uur weer richting Château St. Gerlach, waar wij onze bijzondere reis af zullen sluiten met een glas bubbels!

 

De prijs € 25,- p.p. voor de rondleiding incl. vervoer, kopje koffie of glühwein, een Luikse wafel en glas bubbels

Reserveren via +31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl

 

Andere evenementen