Samenwerkingsverbanden

Sothys

Spa & Wellness St. Gerlach
Lees meer Lees meer  >

Het Franse cosmeticamerk Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw. De producten zijn allemaal op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten, dierproefvrij, milieuvriendelijk verpakt en voldoen aan de hoge farmaceutische normen.  

Klik hier voor meer informatie over Sothys.


OPI

Spa & Wellness St. Gerlach
Lees meer Lees meer  >

OPI's hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment is gericht op zowel natuurlijke nagelverzorging, als handverzorging én cosmetische voetverzorging.

Het Spa & Wellness St. Gerlach werkt met o.a. met producten van OPI.

Klik hier voor meer informatie over OPI.


Kneipp

Spa & Wellness St. Gerlach
Lees meer Lees meer  >

Stromend water, actieve beweging, gezonde voeding, natuurlijke ingrediënten en balans tussen lichaam en geest. Op die 5 elementen is de unieke levens- en gezondheidsfilosofie van Kneipp gebaseerd. De natuurlijke behoefte van de mens om gezond te zijn en je van binnen en van buiten goed te voelen staat in het middelpunt. De mens in eenheid van lichaam, geest en ziel. Zo behelst Kneipp gezondheidsbevorderende en geneeskundige aspecten, maar ook bekende en moderne Wellness therapieën. Wat Kneipp zo bijzonder maakt is de eenvoud, waarmee je je leven bewust en gezond kunt inrichten. Kneipp is meer dan een ontspannend dagje naar de sauna. Kneipp staat voor een uitgebalanceerde levensstijl, die helemaal past in deze tijd en je elke dag opnieuw motiveert.

Spa & Wellness St. Gerlach werkt o.a. met Kneipp producten.

Klik hier voor meer informatie over Kneipp.


Hair Science Institute

Kruisherenhotel Maastricht en Château St. Gerlach
Lees meer Lees meer  >

Hair Science Institute, de uitvinders van HaarStamcel Transplantatie®

Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht zijn prefered partner van het Hair Science Institute.

Klik hier voor meer informatie over het Hair Science Institute


Tefaf

Oostwegel Collection
Lees meer Lees meer  >

Maastricht verandert in maart altijd weer in het mekka voor kunst en antiek, wanneer de stad onderdak biedt aan TEFAF Maastricht, die bekend staat als ’s werelds meest prestigieuze kunst- en antiekbeurs. Tien dagen lang presenteren internationale deelnemers een overweldigend aanbod van schilderijen, antiek, juwelen en objects d’art van het hoogste niveau.

Klik hier voor meer informtie over Tefaf Maastricht.