Menu

Wijnadvies van onze sommeliers

Ontmoet Nick en Kaj

Heeft u een heerlijk gerecht in gedachte voor thuis, maar geen idee hoe u dit kunt combineren met de juiste wijn?
Onze sommeliers adviseren u graag! Bel naar onderstaand nummer en wij zetten alvast de geadviseerde wijn voor u klaar om op te halen in het Kruisherenhotel Maastricht.
Telefoonnummer: 043 329 20 20

Wij accepteren alleen pinbetalingen, geen contant geld.

‘Samen met de gast de avond compleet maken, dat is het mooie aan ons vak als sommelier. Wij gaan op zoek naar de voorkeur in smaak van onze gast en zorgen ervoor dat wijn in perfecte harmonie samenkomt met de smaken uit onze keuken. Dit daagt ons uit om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden, verrassende combinaties en een culinaire ervaring die naadloos in elkaar overlopen.
Heel veel mensen weten wat ze lekker vinden, maar vinden het moeilijk om dit onder woorden te brengen. Samen met de gast op zoek gaan naar de juiste wijnkeuze, is het leukste van ons vak. Zo schenken wij steeds meer lokale wijnen uit Nederlands en Belgisch Limburg. De omgeving om ons heen wordt namelijk steeds geschikter voor het maken van fantastische wijnen. Onze gasten in het Kruisherenhotel zijn veelal internationaal en het is dan erg leuk om hen te verrassen met onze lokale wijnen, die zij wellicht zelf niet direct hadden gekozen.
Naast de fijne interactie met de gast hebben wij ook het voorrecht om de nieuwste creaties van de keuken als eerste te proeven om deze te kunnen combineren met verschillende wijnen. Zeker geen vervelende taak voor ons als sommeliers!’

Maak kennis met Nick

  • Print pagina