Menu

Transcend the ordinary

Merken Spa & Wellness St. Gerlach

Spa & Wellness St. Gerlach is net als het eeuwenoude landgoed authentiek, oprecht en echt.  Zo koken de keukens, te midden van het prachtige natuurgebied Ingendael, zoveel mogelijk met producten uit eigen tuin en regio. Hoewel de merken van Spa & Wellness St. Gerlach niet uit de regio komen, zijn ze wel net zo eerlijk en puur. De producten van het Franse Sothys zijn gemaakt op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten. De etherische oliën van Kneipp ontlenen hun kracht aan de natuur en bevatten geen conserveringsmiddelen. De producten van OPI zijn dierproefvrij.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allee 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Huidverzorging met Sothys

Het Franse cosmeticamerk Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow en innovatie. Een merk met hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging voor mannen en vrouwen. De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten en zijn dierproefvrij. Ze zijn milieuvriendelijk verpakt en voldoen aan de hoge farmaceutische normen. Spa & Wellness St. Gerlach gebruikt Sothys o.a. voor gezichtsbehandelingen. Een verzorgd, fris en stralend uiterlijk als resultaat.

Sothys producten Spa&Wellness

Etherische oliën van Kneipp

“Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven, heeft de natuur ons in overvloed gegeven.“ Dit is het gedachtegoed van Sebastian Kneipp (1821-1897). Een filosofie gebaseerd op de elementen stromend water, actieve beweging, gezonde voeding, natuurlijke ingrediënten en balans tussen lichaam en geest. De Kneipp-producten hebben een hoog percentage etherische oliën en bestaan uit verschillende geuren voor iedere stemming. De producten zijn dermatologisch getest en vrij van conserveringsmiddelen. Spa & Wellness St. Gerlach maakt o.a. gebruik van de producten van Kneipp voor massages.

Verzorgde nagels met OPI

OPI’s hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment is gericht op nagelverzorging, handverzorging en cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel op de eerste plaats. De producten zijn dierpoefvrij. Spa & Wellness St. Gerlach maakt gebruik van OPI voor manicures en pedicures.

OPI Spa & Wellness Gerlach

Culinair genieten tijdens uw wellness-verblijf

Lunchen tussen verschillende wellness-behandelingen door kan op het landgoed van Château St. Gerlach bij Bistrot de Liège of Burgemeester Quicx, Coffee & More. Het is ook mogelijk om te kiezen voor enkele  kleine gerechten, in badkleding of –jas, in de serene omgeving van de Spa. Op alle locaties zijn de gerechten puur en echt. De keukens maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen tuin en regio.

Dauwtrappen, wandelen en sporten

Voor wie Spa & Wellness St. Gerlach wil combineren met sportieve activiteiten, is er voldoende op en om het landgoed te beleven. Het Ingendael is een prachtig natuurgebied om te wandelen en te sporten. In combinatie met een Kneipp-behandeling is dauwtrappen op blote voeten in de rozenhof en wijngaard een beleving. De dauw op het gras heeft een zuiverende werking die aansluit bij de behandelingen van Spa & Wellness St. Gerlach.

Vraag & Antwoord

  • Is badkleding toegestaan in de spa & wellness?

    Ja, in het zwembad is badkleding toegestaan. In de sauna en Turks stoombad is dit niet verplicht.

  • Mogen kinderen gebruikmaken van de spa & wellness?

    Kinderen zijn dagelijks welkom in het zwembad tussen 7.00 uur en 12.00 uur en tussen 16.00 uur en 22.00 uur. Kinderen tot 14 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

  • Print pagina
  • Afdrukken
  • LinkedIn