Menu

Transcend the ordinary

Merken Spa & Wellness St. Gerlach

Spa & Wellness St. Gerlach is net als het eeuwenoude landgoed authentiek, oprecht en echt.  Zo koken de keukens, te midden van het prachtige natuurgebied Ingendael, zoveel mogelijk met producten uit eigen tuin en regio. Hoewel de merken van Spa & Wellness St. Gerlach niet uit de regio komen, zijn ze wel net zo eerlijk en puur. De producten van het Franse Sothys zijn gemaakt op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten. De producten van OPI zijn dierproefvrij.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Huidverzorging met Sothys

Het Franse cosmeticamerk Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow en innovatie. Een merk met hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging voor mannen en vrouwen. De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten en zijn dierproefvrij. Ze zijn milieuvriendelijk verpakt en voldoen aan de hoge farmaceutische normen. Spa & Wellness St. Gerlach gebruikt Sothys o.a. voor gezichtsbehandelingen. Een verzorgd, fris en stralend uiterlijk als resultaat.

Sothys producten Spa&Wellness

Verzorgde nagels met OPI

OPI’s hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment is gericht op nagelverzorging, handverzorging en cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel op de eerste plaats. De producten zijn dierpoefvrij. Spa & Wellness St. Gerlach maakt gebruik van OPI voor manicures en pedicures.

OPI Spa & Wellness Gerlach

Vraag & Antwoord

  • Is badkleding toegestaan in de spa & wellness?

    Ja, in het zwembad is badkleding toegestaan. In de sauna en Turks stoombad is dit niet verplicht.

  • Mogen kinderen gebruikmaken van de spa & wellness?

    Tussen 13.00 en 15.00 uur hebben wij onze gebruikelijke kinderuurtjes. Een reservering in het zwembad is voor maximaal 1 uur. Houd 1,5 meter afstand van iedere andere persoon buiten uw huishouden (kinderen en jongeren tot 18 jaar onderling uitgezonderd).

  • Print pagina