Menu
Oostwegel collection

Where memories are made

 • Vind een hotelkamer
 • Reserveer een tafel
Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
 • Bespaar tot € 10,- per nacht
 • Exclusief aanbod aan arrangementen
 • Beste Flexibele Tarief met gratis annulering 24 uur voor aankomst

Het Leven omarmen in Zuid-Limburg

Met trots presenteren wij u de hotels en restaurants van Oostwegel Collection. We laten u kennismaken met wat u van onze locaties en mensen mag verwachten.
Een wereld vol inspiratie op niet-alledaagse, historische locaties in Zuid-Limburg.

Château Neercanne in Maastricht

Ontdek het terrassenkasteel

Winselerhof in Landgraaf

Ontdek de herenboerderij

Recente updates

Château St. Gerlach presenteert nieuw restaurant Les Salons Lees meer
Zilveren jubileum voor Château St. Gerlach Lees meer
Oostwegel Collection lanceert nieuw magazine Collection Lees meer

Your Stay Your Way

Of u nu wilt lunchen of dineren in de buitenlucht, u laat verwennen met een verkwikkende spa-behandeling of de stad wilt ontdekken. Onze huizen maken het mogelijk om van uw verblijf te genieten hoe u dat wilt. Ontvang bij het boeken van minimaal vijf overnachtingen een welkomstgeschenk en € 150,- tegoed, te besteden aan spa & wellness of food & beverage experiences.

Ontdek Your Stay Your Way

Hotels met een verhaal

In alle huizen van Oostwegel Collection is het mogelijk om te overnachten. Deze monumentale huizen zijn met oog voor detail gerestaureerd en getransformeerd tot inspirerende, luxe hotels met een eigen karakter. Kies voor een midweek, weekendje weg of zakelijke overnachting in een karaktervolle herenboerderij, monumentaal designhotel of op een overweldigend landgoed.

Ontdek de hotels

Proeven aan gastvrijheid

Elk huis heeft, passend bij het karakter van de locatie, een eigen aanbod aan restaurants. Alle gerechten worden bereid met lokale, nationale of internationale producten en altijd in een harmonie van smaak. Beleef de authenticiteit en het vakmanschap van onze teams bij Italiaans Restaurant Pirandello, ontdek architectonische contrasten in het restaurant van het Kruisherenhotel Maastricht, dineer in Restaurant Château Neercanne waar de Franse keuken wordt gecombineerd met bereidingtechnieken uit de gehele wereld of geniet van een seizoensgebonden gerecht met lokale ingrediënten in restaurant Les Salons op Château St. Gerlach.

Ontdek onze Restaurants

Vergaderen & vieren in Limburg

Paviljoen St. Gerlach

De monumentale huizen van Oostwegel Collection zijn alle geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten, borrels en diners. Het is mogelijk om de faciliteiten van de verschillende huizen te combineren, zoals een feest in de verrassende mergelgrotten van Château Neercanne met een overnachting in het met 5 sterren geclassificeerde Kruisherenhotel Maastricht. Château St. Gerlach is uitgeroepen tot ‘beste vergaderlocatie van het jaar 2021’.

Ontdek Meetings & Celebrations

Villas & Residences

Villas & Residences curated by Oostwegel Collection is een verzameling unieke, door het team van Oostwegel Collection geselecteerde, luxe accommodaties op bijzondere locaties in Zuid-Limburg. De luxe, goed uitgeruste woningen maken het mogelijk om volledig zelfvoorzienend te genieten van een verblijf.

Ontdek Villas & Residences

OC Boutique

In onze boutique vindt u onze favoriete huisgemaakte lekkernijen, bijzondere boeken, wijnen en interieurdecoratie. Producten die herinneren aan een verblijf in een van de huizen of u op een unieke manier thuis kennis laten maken met onze passies en favoriete producten.

Bekijk onze boutique

4 huizen binnen 25km

De huizen van Oostwegel Collection zijn gelegen op nog geen 25 km van elkaar in het groene hart van Europa. Dankzij de ligging is het mogelijk om tijdens een verblijf in Zuid-Limburg de verschillende huizen te combineren. 8 vliegvelden bevinden zich op circa een uur rijden van de regio. Per auto is de A2, vanuit Nederland gezien, de belangrijkste toegangspoort. Tevens is Zuid-Limburg, zowel nationaal als internationaal, per trein goed bereikbaar.

Hartelijke, oprechte gastvrijheid

In het doen en laten van Oostwegel Collection staat het creëren van een verzameling van  inspirerende belevingen en het samen bouwen aan een nalatenschap dat verder gaat dan de verwachtingen, centraal. De begrippen inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid liggen hieraan ten grondslag. Deze 3 begrippen worden tot leven gebracht door de pijlers locatie, mens en gastronomie. Dit vertaalt zich in unieke huizen met een verhaal en gepassioneerde mensen met expertise en liefde voor het vak. Dat maakt dat onze gasten zich in alle 4 de huizen meteen thuis voelen.

200 bezienswaardigheden in de omgeving

Gelegen in Zuid-Limburg, op de grens met België en Duitsland, is het aantal bezienswaardigheden in de omgeving talrijk. De steden Aken, Hasselt, Luik en Maastricht brengen een diversiteit aan kunst en cultuur. De Zuid-Limburgse natuur nodigt uit tot wandelen en fietsen.  De uitgestrekte wijnvelden op de Limburgse heuvels geven het gevoel in Frankrijk te zijn. Zowel Hasselt als Maastricht staan bekend als modestad. Jaarlijks vindt er bovendien een groot aantal evenementen in de regio plaats die ieder op zich aanleiding zijn om Limburg te bezoeken.

 • Print pagina

Overnachten of dineren

 • Vind een hotelkamer
 • Reserveer een tafel
Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
 • Bespaar tot € 10,- per nacht
 • Exclusief aanbod aan arrangementen
 • Beste Flexibele Tarief met gratis annulering 24 uur voor aankomst