Menu

Doen en beleven in Zuid-Limburg

Doen en beleven in Zuid-Limburg

Oostwegel Collection bestaat uit een wereld vol inspiratie op niet alledaagse, historische locaties in Zuid-Limburg. Inspirerende locaties waar van alles te beleven en te doen is. Van een prachtige wandeling in de natuur tot activiteiten in België en Duitsland..

Activiteiten in Zuid- Limburg

Het prachtige Zuid-Limburgse landschap biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen. Steden als Aken, Luik en Maastricht zorgen voor een internationaal stedelijk karakter. Een omgeving om alleen of als groepsuitje te beleven.

Overzichtsfoto ruine

Activiteiten in Maastricht

Flaneren door de straten en neerstrijken op een terrasje aan een van de vele mooie pleinen hoort bij Maastricht. Een museum of de grotten bezoeken, naar het theater, een rondvaart over de Maas of uitgebreid winkelen.

Bezoek Kruisherenhotel Maastricht

Activiteiten in Valkenburg

Het charmante Valkenburg is gelegen in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland. Het historische mergelstadje is geliefd onder wielrenners en rijk aan attracties. In de grotten mountainbiken, een bezoek aan de Fluweelengrot en Romeinse Katakomben of vanaf Château St. Gerlach het Ingendael inwandelen.

Bezoek Château St. Gerlach

Activiteiten in Landgraaf

Het schitterende Strijthagerbeekdal is een prachtige omgeving om te genieten van de natuur en te ontspannen. Aken ligt op een steenworpafstand. Sportievelingen kunnen de trappen van de Wilhelminaberg beklimmen of skiën bij SnowWorld. De bijzondere dierentuin GaiaZOO is op loopafstand gelegen.

Bezoek Winselerhof

Andere Themapagina's

  • Print pagina